2015-01-19 09:06:01• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Döntsön a szerelem javára

Napi horoszkóp január 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hét eleje már figyelemre méltó lesz, mert a Hold a Bak jegyéből sugárzik önre, és együtt áll a Plútóval. Nézzük ennek a jó oldalát: olyan ez, mintha egy erőforrás lenne, ami táplálja és elevenné teszi. A két bolygó együttállása az ég tetején nagy teljesítményre sarkallja önt. Az este vidámnak látszik, biztosan jól fog szórakozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval, kellemetlen fényszögben az Uránusszal. Ma lehetőleg ne sokat foglalkozzon anyagi dolgokkal, ez most áldatlan állapotokat teremtene - főleg akkor, ha értékes dolgot szándékozik beszerezni, vagy pénzét nyereségesen szeretné befektetni. Inkább ne nyúljon ilyesmihez. Várjon egy keveset.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma egész nap a Bak jegyében marad. Most gyakorlati dolgokkal kellene foglalkoznia, például rendet rakhatna otthon. Kisebb javítások elvégzése szintén jól illenek ehhez. Amire figyelnie kellene, az a táplálkozás. A Hold együtt áll a Plútóval. Ilyenkor egy ünnepi étkezés folyamán hamar túlléphetné a határokat. Egyébként az évváltás kimondottan féktelen lesz. A Vénusz-Jupiter szembenállás a legtöbb embert arra csábítja, hogy minél többet szórakozzon.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma valószínűleg sokáig szeretne aludni, vegyen ki szabadságot, mert így délután is azt teheti, amihez csak kedve támad. A Hold önnel szemben áll, a Bak jegyében, együtt a Plútóval: lehetséges, hogy valaki szeretné meghívni, színházba, moziba vagy valamilyen rendezvényre. Fogadja el! Erre utal a Vénusz és a Jupiter szembenállása is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A tegnapi szembenállás a Vénusz és a Jupiter között ma is hajszolja önt, ráadásul a Vénusz és a Merkúr a Vízöntő jegyében áll, ami erősen nyugtalanítja. Az esze azt mondja, hogy feltétlenül történnie kellene valaminek - ha semmilyen programja nincs délutánra, akkor ki kell találnia valamit. A sport tökéletes választás lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma is meglepetésekkel kell számolnia, és ezek csak akkor nem lesznek kellemetlenek, ha mindenben hallgat a szívére. A Vénusz együtt áll az Ön uralkodó bolygójával, ez szerelmes napot ígér. A Vénusz kofferje ugyanis tele van szerelemmel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hétfő vidáman és szórakoztatóan indul, de könnyen félre is csúszhatnak, veszekedésbe torkollhatnak a dolgok. Döntsön inkább a szerelem javára, ennek irányában ugyanis jól állnak a csillagai. A Vénusz és a Merkúr az ön horoszkópjában a szerelmi területen áll, remélhetőleg sikerül a délutáni óráktól már otthon lennie - ez lesz az egyik legszebb napja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A hét lendületesen indul. A Mars a Halak jegyében az Ön ötödik sorsterületén áll. Mégis kicsit vissza kellene fognia magát, és összegyűjteni az energiáit. A Hold a Bak jegyében található. Most nem szabad túlterhelnie magát. Ne hagyja elterelni a figyelmét sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Felpörögnek az események, ezért ma még fontosabb, hogy kímélje magát. A Mars és a Neptun együtt állnak a Halak jegyében, ez törékennyé teszi önt. Egyszerűen nem szabadna egyáltalán terhelnie magát. A Hold közeledik a Vízöntő jegyéhez. Ez kellemes érzéseket ébreszt önben, és jó gondolatokkal ajándékozza meg. Az esti órákban nyugodtan tervezgessen, fogalmazza meg az idei év megvalósítható terveit.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érezheti, hogy az újév napjai ugyanúgy zajlanak, mint a régiben, pedig téved, mert ezt az évet már a Jupiter uralja. Jól és erősnek érezheti magát, mert a Plútó még mindig a Bak jegyében áll. Jutalmazza meg magát egy finom vacsorával! A Hold a Bak jegyében áll: koccintsanak a kedvesével egy pohár finom borral, és töltsék a lehető legkellemesebben ezt az estét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Merkúr és a Vénusz a Vízöntő jegyében áll. Előfordulhat, hogy többet idegeskedik ebben az időszakban. Tudatosan törekedjen az időnkénti lazításra, és próbáljon kellemes dolgokra gondolni. Tárgyilagos szemléletmódja lehetővé teszi, hogy egy kicsit magába mélyedjen és önvizsgálatot tartson.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobban kell vigyáznia magára: energiája kevés, könnyen túlfeszítheti a húrt. Ingerlékenynek, lehangoltnak, vagy egyszerűen csak „másnak” érzi magát, mnit egyébként, minden különösebb ok nélkül. Téveszmék és illúziók fogságába kerülhet, nem igazán fogja tudni, hogy mi, micsoda, amíg tart ez a tranzit.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: